Burncamp for barn og ungdom 2014

Vi arrangerer årlig sommerleir for barn og ungdom som lever med brannskader, der du får mulighet til å bli kjent med andre i samme situasjon som deg.
 

Dette er 13.gang vi arrangerer leir og programmet er alltid variert og
innholdsrikt. Vi kan love at det blir morsomme og utfordrende aktiviteter og nye opplevelser for nye og «gamle» deltakere. Teambuilding, lek og sosialt samvær er noe av det vi pleier å fylle uken med. Noen av aktivitetene er inndelt i separate barne- og ungdomsgrupper, andre ting gjør vi felles.
 

En annen tradisjon vi ivaretar er familiedagen ved slutten av leiren. Da inviterer vi familiene til å være med på avslutningen med sosialt samvær og felles måltid. Vi inviterer også inn en foredragsholder. Og det blir en fin mulighet til å treffe og prate med andre familier og alle fra staben og deltakerne på leiren.
 

I år har vi vært så heldig og fått et bidrag fra Kvien-familien. Disse pengene skal dekke deler av høye reiseutgifter deltakere måtte få. De som får reiseutgifter på mer enn 1200,- kroner kan søke om støtte for å få overskytende dekket av NFFB. Kortfattet søknad om dette med kopi av
reisekviteringene for fly/ tog/ bil, etc. sendes til burncamp-ung@nffb.no . (innen 1.juni).
 

>> last ned og les mer i PDF-brosjyren

 

 

« Forrige innlegg

Andre innlegg

Brannskade Burn Camp

» Neste innlegg

«Nettingmønstret kjærlighet, alt blir bra til slutt»