Burn Camp er et landsdekkende mestringskurs for personer i alle aldre som har fått en brannskade. NFFB ønsker å skape en arena som i dag ikke dekkes av det offentlige, et lavterskeltibud hvor brannskadde og deres pårørende kan komme sammen for erfaringsutveksling. For oss handler det om håp, mestring og framtid, om å ha det gøy sammen i trygge omgivelser. Vi vet at det hjelper å komme sammen, se og snakke med andre med samme skade. Vi vet at sammen er det enklere å pushe egne grenser, sammen blir vi sterkere. Med utgangspunkt i dette er det utviklet tre ulike Burn Camper. Alle bærer ulike skader og opplevelser, på Burn Camp er det plass til alle.

Burn Camp

Burn Camp Ung

Burn Camp Ung er en sommerleir for deg mellom 9 og 22 år. Leiren arrangeres på sommeren i uke 26. Her kan vi love en uke med spennende, morsomme og utfordrende aktiviteter. Vi skaper mestring og deler erfaringer oss imellom. Dette er en mulighet til å møte andre i samme situasjon som deg.

 

Les mer / Påmelding

Bildegalleri

Burn Camp Familie

Årlig rammes mange familier av at et av barna pådrar seg en brannskade, en svært traumatisk opplevelse. Barna må leve med skadene, mens de voksne ofte bærer med seg opplevelsen, skyldfølelsen og skammen. Burn Camp Familie, BCF er et mestrings kurs for de som lever med en brannskadde og deres familie. På BCF handler det om å møte andre i liknende situasjon, her skaper vi lek og latter, for oss handler det om håp, mestring og framtid, om å møte andre i samme situasjon, om å skape en arena for erfaringsutveksling, om å ha det gøy sammen.

 

Les mer / Påmelding

Bildegalleri

Burn Camp Weekend

Burn Camp Weekend er ei langhelg for brannskadde over 18 år. Ei helg fylt av opplevelser, den gode samtalen, latter og litt alvor. Sammen tøyer vi grenser. Vi møtes i trygge omgivelser, skape arenaer hvor vi kan erfarings utveksle samtidig som vi har det gøy sammen.  For oss handler det om håp, mestring og framtid.

 

Les mer / Påmelding

Bildegalleri

Relaterte artikler

Nye minner er skapt og vennskap etablert, Burn Camp 2023

Nye minner er skapt og vennskap etablert, Burn Camp 2023

09/07/2023 av Monica Hansen
Hva skal du sommerferien 2022?

Hva skal du sommerferien 2022?

28/10/2021 av Monica Hansen
Nettingmønstret kjærlighet

Nettingmønstret kjærlighet

09/08/2021 av Monica Hansen
Tusen takk for all kjærlighet dere har gitt oss

Tusen takk for all kjærlighet dere har gitt oss

03/07/2021 av Monica Hansen

«Nettingmønstret kjærlighet, alt blir bra til slutt»