Bjørn Oves Historie

Her er en kort historie fra en som brant seg 1 år og 9 mnd gammel. Jeg var en aktiv krabat som klatret opp på komfyren, der det stod en kokende varm kaffekjele som jeg skulle utforske. Mor og far var hjemme å passet meg, men det skjedde likevel.

Takket nei til psykolog

Jeg ble fraktet til Haukeland sykehus i redningshelikopter fra Molde. Mamma fikk bo på sykehuset den gangen. Hun fikk tilbud å snakke med psykolog, men hun takket nei til det. I dag ser hun at det sikkert hadde vært lurt, ettersom hun hadde masse skyldfølelser som hun slet med i mange år etter hendelsen. Jeg har 2 søstere som var 7 og 13 år som også ble skremt av det som skjedde, de fikk heller ingen hjelp.

Gode år

Mamma og jeg bodde på Haukeland i ca 1 mnd før vi kunne reise hjem å treffe resten av familien. Oppholdet på Brannskadeavdelingen var bare helt fint, alle var så flinke å greie der. Når jeg begynte på skolen tok mamma kontakt med skolen å forklarte ungene i klassen hva som var årsaken til arrene mine, viste bilder som var tatt på sykehuset. Det har gått veldig fint. Masse spørsmål, men jeg svarer så godt jeg kan.

Årene går og jeg er nå 19 år og ferdig med tømrerlinja på videregående skole å håper å få lærlingplass til høsten. Jeg vil ønske alle en flott sommerferie! Bjørn Ove

« Forrige innlegg

Andre innlegg

Brannskade Burn Camp

» Neste innlegg

«Nettingmønstret kjærlighet, alt blir bra til slutt»