Test – påmelding BCU

Dato: søndag 23 juni 2024, 12:00 – lørdag 29 juni 2024, 12:00

Oppmøte: Hove Leirsted, Tromøya, Arendal
Beskrivelse:

Beskrivelse:

Burn Camp Ung, BCU er et mestrings kurs for de som lever med en brannskade. En brannskade er et traume som påvirker både den brannskadde, deres familie og de rundt. På BCU handler det om å møte andre i liknende situasjon. Her skaper vi lek og latter. For oss handler det om håp, mestring og framtid, om å møte andre i samme situasjon, samt å skape en arena for erfaringsutveksling.

Hvem kan delta?
Er du mellom 9 og 22 år og lever med en brannskade kan du delta.

Campen arrangeres på Hove leiersenter på Tromøya utenfor Arendal.
Les mer om Hove leirsenter: https://www.hoveleirsenter.no

Boforhold: På Hove er er det mange 2-manns rom, her deler vi inn deltakere etter alder og kjønn. Fantastiske, store uteområder spesielt tilrettelagt for idrett, sjø- og friluftsaktiviteter, med diverse ballbaner, turstier og treningsapparater

Mat: Frokost, lunsj, middag og kveldsmat blir servert.

Dette er et lavterskeltilbud og et av få tilbud til brannskadde og deres familie. Reisen må dere betale selv, blir reiseutgiftene høye og det forhindrer dere i å delta på leir, er det mulig å søke Norsk Forening for Brannskadde, NFFB om støtte til reise. Søknad sendes post@nffb.no

Endelig program og pakkeliste blir sendt ut i forkant av camp. Vi skal ha det gøy sammen med aktiviteter som for eksempel teambuilding, klatring, bading, disco, sommerland og bytur.
Burn Camp stab består av brannskadde, pårørende, ansatte i brann og redning og sykepleiere fra blant annet BSA Haukeland Sykehus.

Påmelding Burn Camp Ung

Dette er skjema for påmelding til Burn Camp Ung

DD dot MM dot YYYY
10. Det vil bli tatt en del bilder under oppholdet (gruppebilder og bilder under aktiviteter). Kan ditt barn være med på disse?(Påkrevd)
(Bilder kan bli brukt på hjemmeside og brosjyrer for NFFB og Burn Camp)
11. Vi kommer til å lage en video fra Burn Camp (Blir stort sett av barn i aktivitet, ikke intervjuer). Kan ditt barn være med på dette?(Påkrevd)
(Bilder kan bli brukt på hjemmeside og facebook/youtube)

«Nettingmønstret kjærlighet, alt blir bra til slutt»