Burn Camp er en årlig leir for personer med ulike brannskader, hvor omfattende skade du har, betyr ingenting. Dette er camper hvor likestilte møtes på tvers av alder og skader, hvor du utfordres til å sprenge egne grenser, hvor du møter likepersoner, hvor lek og opplevelse av mestring skal skape robusthet og tro på selv. Her kan du treffe andre i samme situasjon som deg selv. Staben/ledere for består av en flott gjeng helsepersonell, ansatte i brann og redning, tidligere deltagere og medlemmer i Norsk Forening for Brannskadde.

Burn Camp

En gjeng med galde Burn Camp deltakere på tur i skogen.

Burn Camp Ung

Hvert år rammes mange barn og unge av en ulykke som påfører dem brannskader av ulik størrelse. Mange kan skjule arrene sine under klærne, mens for andre er de synlige. En brannskade er kompleks og rammer ofte en hel familie. Møte med hverdagen kan ofte by på ulike utfordringer, noen skjuler kroppen sin bak lag på lag med klær, mens andre strever fysisk og psykisk. Framtiden kan virke umulig og fjern, det kan være vanskelig å finne glede i hverdagen. Samtidig er det like normalt å ikke ha vanskelige følelser, men likevel føle glede i møtet med mennesker som har opplevde liknende ting som deg, som forstår hva du snakker om.

NFFB arrangerer  årlig i uke 26 en camp for unge brannskadde i Norge. Her utfordrer vi hverandre gjennom lek og alvor, vi gjør mange morsomme aktiviteter sammen, nettverk etableres. Vi skaper mestring og deler erfaringer oss imellom. Dette er en mulighet til å møte andre i samme situasjon som deg. Her skaper vi sammen med fagpersoner og ledere som selv er brannskadd en trygg arena hvor alleer velkommen til å delta.

Når et barn blir brannskadd rammes en hel familie, foreldre sitter på sidelinjen og bli tilskuere til kampen barna må igjennom, samtidig som de kjemper sin egen kamp. Vi ønsker å skape arenaer for pårørende med fokus på erfaringsutveksling hvor fagfolk er med å legge til rette for den gode samtalen.

Håper du har lyst å være med på en uke fylt av latter, lek aktiviteter og litt alvor.

Meld deg på her!

Bildegalleri

Fem glade Burn Camp deltakere som klapper et Esel. På gårsbesøk i Larvik.

Burn Camp Familie

Vår første familieleir ble arrangert i 2019 med stor suksess. Vi avholder denne på samme tidspunkt som Burn Camp Ung. Her kan den brannskadde delta sammen med sin familie. En del av aktivitetene er sammen med Burn Camp Ung.

 

Meld deg på her!

Bildegalleri

Voksne Burn Camp deltakere som jubler på toppen av et fjell.

Burn Camp Weekend

For de voksne brannskadde I Norge arrangeres en egen Burn Camp Weekend på høsten. Vi har vært på norkapp, fjelltur, fiske og på spa. Gjengen er gjerne på  20 til 30 personer i alderen 18 og oppover. Vi byr på et spennende program med turer og foredrag.

 

Meld deg på her!

Bildegalleri

Bilder fra Burn Camp

Relaterte artikler

Nye minner er skapt og vennskap etablert, Burn Camp 2023

Nye minner er skapt og vennskap etablert, Burn Camp 2023

09/07/2023 av Monica Hansen
Hva skal du sommerferien 2022?

Hva skal du sommerferien 2022?

28/10/2021 av Monica Hansen
Nettingmønstret kjærlighet

Nettingmønstret kjærlighet

09/08/2021 av Monica Hansen
Tusen takk for all kjærlighet dere har gitt oss

Tusen takk for all kjærlighet dere har gitt oss

03/07/2021 av Monica Hansen

«Nettingmønstret kjærlighet, alt blir bra til slutt»